Kurssi ja treeniryhmä hakuharrastajille

Toukokuussa alkava hakuryhmä on tarkoitettu sellaisille koirakoille, jotka ovat kiinnostuneet säännöllisestä harrastamisesta. Ryhmä alkaa kurssiluontoisesti, mutta osallistujista pyritään kurssin jälkeen muodostamaan oma hakuporukkansa joka jatkaa treenaamista yhdessä ja itsenäisesti. Tällaiselle ryhmälle on ollut kysyntää ja siitä syystä mukaan valitaan henkilöitä, joilla ei juuri nyt ole vakituista hakutreeniryhmää ja jotka ovat sitoutuneet jatkamaan lajin harrastamista jatkossakin. Kurssin jälkeen on tarvittaessa, n. kerran kuussa, tarjolla ohjatut treenit kurssinohjaajien tai heidän hakuryhmäläistensä toimesta.

Hakuryhmään pääsy ei välttämättä edellytä aiempaa kokemusta, mutta tietämys lajista, tahto harrastaa jatkossakin ja koetavoitteet katsotaan eduksi. Kurssille otetaan mukaan ohjaajien valitsemat 4-5 koirakkoa.

Kurssi toteutetaan Rovaniemen alueen maastoissa ja paikat sovitaan erikseen edellisellä treenikerralla. Ensimmäisellä kurssikerralla kokoonnutaan Tassuvaarassa, josta siirrytään Mäntyvaaran hakuradalle. Auto-/kyytimahdollisuus välttämätön, sillä koirat treenataan vuorollaan ja toisille ryhmän koirille toimitaan maalimiehinä. Viikkojen 22, 24 ja 26 treenikerrat sovitaan yhdessä lähempänä ajankohtaa toisen kurssinohjaajan vuorotyön vuoksi.

Kurssin aikataulu:

17.5. ti klo 17

24.5. ti klo 17.30

viikko 22, sovitaan lähempänä ajankohtaa

8.6. ke klo 17.30

viikko 24, sovitaan lähempänä ajankohtaa

22.6. ke klo 17.30

viikko 26, sovitaan lähempänä ajankohtaa

Kurssin hinta on 25 € ja osallistuminen edellyttää kerhon jäsenyyttä. Jäsenmaksu on 25 € ja liittymismaksu 10 €. Kerhon nettisivuilla on ohjeet jäseneksi liittymiseen sekä liittymislomake, jonka voi toimittaa suoraan jäsensihteerille tai ottaa mukaan kurssille. HUOM! Jäsenmaksu ja kurssimaksu maksetaan eri viitteellä eli kysy maksuohjeet kurssin vetäjältä ennen maksamista!

Kurssinohjaajina toimivat hakuharrastajat Jonna Turpeenniemi ja Elina Suomalainen. Kurssinohjaaja treenaa kurssikertoina myös oman koiransa. Tarvittaessa paikalle voidaan tuoda haukku- ja rullakoiria näyttämään esimerkkiä erilaisista ilmaisutavoista. Lisäksi harjoitellaan esineruututyöskentelyä.

Ilmoittautumiset 30.4. mennessä esuomalai(at)gmail. com

Kerrothan ilmoittautumisen ohessa itsestäsi, aiemmasta harrastus-/kilpailutaustastasi, koirastasi ja tavoitteistasi lajin suhteen.

Lisätietoa hakuharrastuksesta mm.: http://rpkk.com/toiminta/haku/