Pentuhömppäkurssi syyskuussa

Pentuhömppä ryhmä on nimensä mukaisesti hyvänmielen kurssi, joka on tarkoitettu pennuille / nuorille koirille. Kurssilla tutustutaan tottiksen alkeisiin, kehitetään yhteistyötä koiran kanssa, harjoitellaan leikittämistä ja positiivista vahvistamista sekä palkkaamista.

Kurssille otetaan 4-5 koirakkoa.

Ryhmä kokoontuu syyskuussa maanantaisin klo 17.30 – 18.45 Tassuvaaran kentällä (2.9., 9.9., 23.9. ja 30.9). Maanantaina 16.9. kurssi järjestetään maastossa klo 17.30 – 19.30, ja tutustutaan henkilöetsintään. Kurssikerran ohjaa Elina Suomalainen.

Kurssin ohjaajana toimii koiraharrastaja Fanni Ruokamo, joka harrastaa russeliensa kanssa rallytokoa, agilitya ja pk-lajeja, sekä kaverikoiratoimintaa.

Kurssin hinta on 25 euroa. Osallistuminen edellyttää kerhon jäsenyyttä. Jäsenmaksu on 25 € ja liittymismaksu 10 €. Kerhon nettisivuilla on ohjeet jäseneksi liittymiseen sekä liittymislomake, jonka voi toimittaa suoraan jäsensihteerille tai ottaa mukaan kurssille. HUOM! Jäsenmaksu ja kurssimaksu maksetaan eri viitteellä eli kysy maksuohjeet kurssin vetäjältä ennen maksamista!

Ilmoittautumiset 25.8.2019 mennessä osoitteeseen fanni.ruokamo@gmail.com

Kerro lyhyesti kuka olet, millainen koirasi on ja mitä mahdollisia treenitavoitteita teillä on. Kun osallistuminen on kurssiohjaajan puolesta vahvistettu, maksetaan kurssimaksu (ja jäsenmaksut). Kuitit maksuista tulee toimittaa em. sähköpostiin ennen kurssin alkua.